Vuokranantajille

Omistatko huvilan, jota voisit vuokrata? Meillä on jatkuvasti kysyntää hyvistä vuokrauskohteista. Paljon enemmän, kuin voimme tällä hetkellä tarjota.

Pyydä meiltä kotikäynti niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten www.huvilavuokraus.fi voisi olla hyödyksi sinulle.

Soita numeroon +34 618 563 742 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen jami.rantanen@huvilavuokraus.fi ja liity joukkoomme!

Ajankohtaista

UUTTA

Nyt uutena sivuillamme vuokrattavana Villa El Mirador ja Villa El Sur. Käykää tutustumassa ja varaamassa aurinkoinen loma.

Tervetuloa uusituille sivuillemme!

Sivustomme uudistus on saatu valmiiksi. Pyrimme siihen, että käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa ja te asiakkaat saisitte helposti tarvitsemanne tiedot. Reaaliaikaista varauskalenteria on parannettu entisestään, joten huvilan varaaminen lomaanne varten on nyt todella helppoa. Valitse vain kalenterista päivät ja täytä tietosi, sitten vain lentoja varaamaan. Varauksesi on heti voimassa. Nopeaa ja varmaa!

UUSIEN SIVUJEN AVAAMISEN KUNNIAKSI, kymmenelle ensimmäiselle varaajalle pullo hyvää espanjalaista kuohuviiniä per varattu vuorokausi. Viikon lomalle siis seitsemän pulloa kuohuvaa valmiiksi jääkaappiin!

TERVETULOA!

Alueen esittelyvideot

Nyt löydät myös alueen esittelyvideon huvilan kuvauksen lopusta. Klikkaa sieltä linkkiä, niin näet mitä kaikkea alueella on tarjolla.

Asiakkaiden kertomaa

Otteita vieraskirjoista:

”Monta vuotta suuniteltu ystäväporukan reissu toteutui vihdoin. Odotukset olivat korkealla villan suhteen ja ne kaikki täyttyivät – enemmänkin! Kaikki toimi hienosti, villan varustelu on huippu ja koko paikka niin uskomattoman kaunis, että lomamme oli kyllä täydellinen. Seuraava reissu jo suunnitteilla… Kiitos”

– Villa Leona

”Loma täällä on todella lomaa! Upea Villa Alvi ja mukavaa seuraa. Kaikki on hienosti mietitty lomailijoiden parhaaksi. Autoilla pääsimme moneen kivaan paikkaan. Kiitos kaikilta meiltä!”

– Villa Alvi

”Jo toisen kerran tässä ihanassa Villassa. Nautimme upeista aurinkoisista keleistä ja hulppeasta huvilasta! Teimme retkiä Rondaan, Mijakseen, Gibraltarille, Marbellaan ja Nerjaan. Huomenna sitten Malagaan ja kylmään kotisuomeen 🙁 Toivottavasti taas nähdään 😀 Ps. Kiitos ihanalle Huvilavuokrauksen Tanja-kokille herkullisesta Paellasta.”

– Villa Corona