Vuokrausehdot ja ohjeet

Vuokrauksen ehdot

Avaimet ja käyttöopastus

Kun olemme vastaanottaneet teille toimittamamme asiakastietolomakkeen allekirjoitettuna, suunnittelemme aikataulun niin, että saatte avaimet heti saavuttuanne asunnolle. Asunnoissa on talonkirja, jossa on ohjeita ja vinkkejä lomanne onnistumiseksi.
Espanjan viranomaiset edellyttävät, että matkustajatietonne ilmoitetaan heille. Toimitamme sitä varten teille lomakkeen ennen saapumistanne. Asuntoon ei saa majoittua useampia henkilöitä, kuin se määrä jolle asunto on rekisteröity.

Vaihtopäivä

Asunto vastaanotetaan saapumispäivänä klo 16. ja luovutetaan lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Poikkeavista saapumis- ja lähtöajoista on sovittava aina erikseen etukäteen.

Maksut ja maksuperusteet 

Huviloiden varauksen vahvistamiseksi peritään 500€ varausmaksu, joka hyvitetään kokonaisvuokrasta. Varausmaksua ei palauteta mikäli vuokraaja ei käytä varaustaan. Loppuosa vuokrasta maksetaan 30 päivää ennen vuokra-ajan alkamista. Samassa yhteydessä maksetaan 250€-500€ panttimaksu (asunnot 120€) sähköstä ja siivouksesta. Panttimaksusta palautetaan ylimääräinen osa vuokra-ajan jälkeen asiakkaan ilmoittamalle tilille. Kokonaisuudessaan maksettua vuokraa ei palauteta, mikäli vuokraus peruutetaan tai asiakas jättää vuokrauksensa käyttämättä. Varauksen siirtomaksu on 200€, mikäli asiakas itse siirtää varaustaan. Poikkeuksena ylläolevaan on, jos Espanjan valtio kieltää maahantulon esim. epidemian tms. takia. Siinä tapauksessa varausmaksu ja maksettu vuokra palautetaan.

Sähköstä peritään 0,29€/kwh suuruinen kulutusmaksu. Loppusiivouksen hinta on tuntiperusteinen (15€ / tunti ).

Asuntoihin on saatavissa ylimääräisiä lasten matkasänkyjä ja syöttötuoleja hintaan 20€/ setti.

Vuokralaisen toiminnasta johtuen huviloissa rikkoutuneista tavaroista sekä vioittuneista pinnoista ja huonekaluista peritään uushankintakulujen verran korvauksia.

Mikäli vuokraus joudutaan perumaan vuokranantajan eli asunnon omistajan toimesta, vastaa siitä vuokraajalle aiheutuneista kustannuksista asunnon omistaja. Huvilavuokraus.fi ei ole sivustolla listattujen kohteiden omistaja ja näin ollen toimii ainoastaan välittäjänä. Vuokranmaksu tapahtuu omistajan tilille, joten Huvilavuokraus.fi ei ole vastuussa taloudellisista tai muista menetyksistä joita voi kohdistua vuokralaiselle.
Huvilavuokraus.fi ei vastaa ”Force majeure” eli ylivoimaisesta esteestä johtuvista peruutuksista.

Asunnon kunto ja käyttö

Asunnot vuokrataan toimintakunnossa ja siivottuna ammattilaisten toimesta siisteinä. Liinavaatteita ja pyyhkeitä on huvilan kuvauksessa mainitulle henkilömäärälle. Ylimääräisistä liinavaatteista on sovittava erikseen.
Pääsääntö vuokrattaessa on, että asunto palautetaan samassa kunnossa ja samoilla varusteilla kun se oli vuokrattaessa.
Asunnoissa on jonkin verran tarvikkeita, kuten pesuaineita, mausteita, talous- ja wc-papereita, yms. Asukkaan tulee hankkia käyttämiensä tarvikkeiden tilalle korvaavat tuotteet.

Asuntoihin ei saa tuoda eläimiä.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Asunnon jälleenvuokraus on kielletty.

Otattehan huomioon naapurit ja vältätte melua erityisesti yöaikaan.

Viranomaisviitteet

Asiakasietoja säilytetään viisi (5) vuotta EU:n tietosuoja-direktiivissä 95/46/EY määritetyllä tavalla. Asiakastietokyselyvastuu perustuu Espanjan lakiin: ”La Recogida y tratamiento sa hará acuerdo con Ley Orgánica 15/1999, de 13 diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal y al amparo de lo dispuesto en el articulo 12.1 de Ley Orgánica 1/1992 de 21 de febrero, sobre Protección de la Seguridad Ciudadana.”

Ajankohtaista

UUTTA! Nyt myös upea huvila Kreikassa

Tule katsomaan aurinkoa! Se onnistuu turvallisesti omalla yksityishuvilalla, omalla uima-altaalla ja omien läheisten ja ystävien kanssa. Nyt uutuutena upeat juuri valmistuneet huvilat Villa Feliz ja Villa Alexandra II, rauhallinen Villa Azura Benalmádenassa ja ensimmäinen vuokrahuvilamme Kreikassa Villa Sofia, sekä rannalla sijaitseva La Niña – asunto.

Tervetuloa!

Aurinkoisin terveisin,
Jami Rantanen

Asiakkaiden kertomaa

Otteita vieraskirjoista:

”Voiko lokakuu olla näin ihana! Viihdyimme erinomaisesti upeassa säässä ja juuri mainiosti perhekuntamme toiveisiin ja tarpeisiin soveltuvassa Villa Cielossa. Mummun ja ukin pyöreät synttärijuhlat siirtyivät parilla vuodella Koronan takia ja sillä välin Espanjan matkaporukkamme ehti kasvaa kolmella pikkuisella. Nyt saimmekin sitten nauttia aikuisten altaan lisäksi myös lastenaltaan riemuista yllin kyllin. Kiitos! Oli tosi onnistunut loma.

– Villa Cielo

”Jo toisen kerran tässä ihanassa Villassa. Nautimme upeista aurinkoisista keleistä ja hulppeasta huvilasta! Teimme retkiä Rondaan, Mijakseen, Gibraltarille, Marbellaan ja Nerjaan. Huomenna sitten Malagaan ja kylmään kotisuomeen 🙁 Toivottavasti taas nähdään 😀 Ps. Kiitos ihanalle Huvilavuokrauksen Tanja-kokille herkullisesta Paellasta.”

– Villa Minerva