Palveluita

  • Siivouspalvelu
  • Golfpalvelut
  • Kokkipalvelu / Catering
  • Hieroja / Urheiluhieroja (kotikäynti alk. 50€ / tunti)
  • Ylimääräiset lasten matkasänky ja syöttötuoli vuokrattavissa 20€ / setti
  • Matkarattaat vuokrattavissa 20€
  • Ruuat ja juomat valmiiksi huvilalle
  • Kuljetukset (esim. lentokenttäkuljetukset normaalitaksia edullisemmin virallisilla yhtiöillä)
  • Retket, safarit ja yksityisristeilyt Välimerellä
  • Auton vuokraus (Klikkaa logoa) Helle Hollis on luotettava autonvuokraamo, jonka hintoihin ei tule piilokuluja. Hinta sisältää vapaat kilometrit ja ilmaisen lisäkuljettajan. Vakuutusta varten pitää yleensä tehdä katevaraus luottokortilta.

Jari´s Rentals (Klikkaa logoa) on suomalainen autovuokraamo, jonka hintoihin kuuluvat kaikki kulut ja täyskasko 0€ omavastuulla. Auton toimitus huvilalle tai lentokentälle 25€. Vapaat kilometrit, eikä katevarauksia. Mainitse varatessa tunnus ”Huvilavuokraus”. Varaus onnistuu myös meidän kauttamme.

 

Suomalaisia palveluita:


Kauppakeskus Centro Finlandia
Fuengirola lehti

Kaikkia näitä ja paljon muuta voit tiedustella numerosta +34 618563742 / Jami tai sähköpostilla jami.rantanen@huvilavuokraus.fi Kysy rohkeasti!

 

Ajankohtaista

UUTTA! Villa Aurum, Villa La Casita ja Med One A

Tule katsomaan aurinkoa! Se onnistuu turvallisesti omalla yksityishuvilalla, omalla uima-altaalla ja omien läheisten ja ystävien kanssa. Nyt uutuuksina upeat Villat Aurum ja La Casita, sekä Med One A penthouse-huoneisto.

Tervetuloa!

Aurinkoisin terveisin,
Jami Rantanen

Alueen esittelyvideot

Nyt löydät myös alueen esittelyvideon huvilan kuvauksen lopusta. Klikkaa sieltä linkkiä, niin näet mitä kaikkea alueella on tarjolla.

Asiakkaiden kertomaa

Otteita vieraskirjoista:

”Monta vuotta suuniteltu ystäväporukan reissu toteutui vihdoin. Odotukset olivat korkealla villan suhteen ja ne kaikki täyttyivät – enemmänkin! Kaikki toimi hienosti, villan varustelu on huippu ja koko paikka niin uskomattoman kaunis, että lomamme oli kyllä täydellinen. Seuraava reissu jo suunnitteilla… Kiitos”

– Villa Leona

Käy lukemassa kokemuksia Villa Cielosta täältä: Maijan maailma

Villa Cielo

”Jo toisen kerran tässä ihanassa Villassa. Nautimme upeista aurinkoisista keleistä ja hulppeasta huvilasta! Teimme retkiä Rondaan, Mijakseen, Gibraltarille, Marbellaan ja Nerjaan. Huomenna sitten Malagaan ja kylmään kotisuomeen 🙁 Toivottavasti taas nähdään 😀 Ps. Kiitos ihanalle Huvilavuokrauksen Tanja-kokille herkullisesta Paellasta.”

– Villa Minerva