VILLA PERLA

Villa Perla on uusi nykyaikainen huvila aivan rannan tuntumassa Mijasin El Farossa, kolme kilometriä Fuengirolasta Marbellan suuntaan ja 25 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Villa Perla tarjoaa lomallesi todellista luksusta.

Voit nauttia auringosta jollakin huvilan viidestä terassista tai kävellä vain reilun sadan metrin päähän hiekkarannalle. Rannalla on ravintola, lounge ja rantabaari eli chiringuito, sekä rantatuoleja varjoineen. Omat taitettavat rantatuolit voit ottaa mukaan myös huvilalta ja rannalta palatessa huuhdella itsesi ja rantavälineet ulkosuihkussa heti portin sisäpuolella.

Hyvä vaihtoehto on myös jäädä omalle upealle infinity uima-altaalle. Altaassa on lämmitys viileämpiä talviaikoja varten ja iholle terveellinen suolavesi (ei lisättyä klooria) sekä todellisille kuntouimareille vastavirtalaite. Talossa on myös erillinen ilmastoitu kuntosali.

Terassilla uima-altaan vieressä on mukava viettää iltaa vaikka grillijuhlien puitteissa. Keittiöstä avautuu sähköisesti ikkuna terassin baariosaan ja Weber grillien (kaasu ja hiili) avulla on mahtava valmistaa herkkuja grillaten tai savustaen. Voit toki pyytää meiltä myös kokin paikalle huolehtimaan illallisesta.

Terassin toisessa päässä heti uima-altaan vieressä on tilava sauna löylyautomaatteineen ja sieltä löytyy myös ”salainen” jääkaappi virkistäville juomille. Heti saunan vieressä on iso poreallas, jonka tunnelmallisessa valaistuksessa on mukava nauttia lasillinen kuohuvaa ja kuunnella hyvää musiikkia porealtaan musiikkisoittimesta. Myös porealtaassa on iholle terveellinen suolavesi. Saunan terassilta löytyvät myös ulkosuihkut ja erillinen wc.

Yläterassi talon katolla on oikea auringonottajan unelma. Siellä on myös illanviettoa varten nuotiopaikka.  Automaattisen aurinkokaton alla on myös biljardipöytä. Kattoterassilta voit nähdä upean auringonlaskun ja kirkkaalla säällä Afrikaan asti. Huvilan toinen avotulipaikka löytyy alimmalta terassilta kuntosalin vierestä.

Huvilan kolmessa kerroksessa käytettävissänne on viisi makuuhuonetta, joissa kussakin on vuoteet kahdelle, sekä oma kylpyhuone.
Yläkerta muodostaa noin 100 m2 edustustilan / olohuoneen, jossa on upea kaasutakka, iso tauluTV, Yamahan digitaaliflyygeli, terassi, keittiö, ruokailutila ja WC. Keskikerroksessa sijaitsee toinen olohuone ja tauluTV, keittiö ja ulkobaari, lounge soittimineen, yksi makuuhuone kylpyhuoneella ja erillinen WC, sekä käynti terassille ja uima-allasalueelle. Alakerrassa on neljä makuuhuonetta kylpyhuoneineen, kerroksen oma lounge, sekä kodinhoitohuone kaikkine laitteineen. Alakerran terassilta löytyy myös pingispöytä.

Kaikissa huoneissa on huonekohtaisesti ohjattava ilmastointi ja lämmitys, sekä suodatettu tulo- ja poistoilma. Kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Huvilassa on myös huipputasoinen roamingilla varustettu nopea Ciscon WiFi-verkko.

Autolle on oma kaukosäätimellä avattava paikoitustila.

Huvilalta on kävelyetäisyys muutamaan pikkukauppaan sekä useisiin hyvätasoisiin ravintoloihin.

Fuengirolan ja samoin myös La Cala de Mijasin kaikki palvelut ovat lähellä
Suosituimpia nähtävyyksiä ovat BioParc-eläintarha, Aqua Mijas-vesipuisto, Miramar-ostoskeskus, sekä tietysti pitkät rannat, jonka äärelle on vain noin sadan metrin matka. Cala de Mijasin ranta on useasti palkittu sinisellä lipulla merkiksi siitä, että se on yksi Espanjan puhtaimmista rannoista.

Katso täältä La Calan alueen esittelyvideo.

Kohteen tiedot

 • Villan sisätilat ovat 430 m2 sekä terasseja on 295 m2
 • Viisi makuuhuonetta, vuoteet kymmenelle (+ vuodesohva kahdelle)
 • Viisi kylpyhuonetta / WC:tä ja kolme erillistä WC:tä
 • Avokeittiö ja ruokailutila. Molemmissa keittiöissä on täydellinen varustus sekä suodatettu juomavesi ja jääpalaautomaatti
 • Ruokailutilat ulkona ja sisällä 12 – 14 hengelle
 • Baarikeittiö ja grillausalue, jossa Weber hiili- ja kaasugrillit
 • Lämmitettävä uima-allas suolavesijärjestelmällä (lämmitys tilattava erikseen)
 • Viisi terassia
 • Kattoterassilla on biljardipöytä
 • Jacuzzi audiolaittein suolavesijärjestelmällä
 • Nopea Wi-Fi, hälytin, 2 suurta televisiota (AppleTV:t ja chromecast yhteensopivuus).
 • Saunaosasto merinäköaloin
 • Ilmastoitu kuntosali
 • Digitaaliflyygeli, Yamaha multikosketinsoitin
 • Rantaan vain noin 100 metriä

Hinnasto

Lokakuu – maaliskuu 4200€ / viikko (paitsi 20.12. – 6.1. 4390€ / viikko)

Huhtikuu – toukokuu 4300€ / viikko

Kesäkuu – syyskuu 4390€ / viikko

Minimivuokra-aika yksi viikko.

Muut ehdot

Sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan (0,34€ / KWh), sekä loppusiivous 19€ / tunti. Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja lakanat.

Varausmaksu 1000€ maksetaan varauksen yhteydessä, jotta varaus astuu voimaan.

Ei lemmikkieläimiä.

Varaukset

Näet huvilan vapaat ajat oheisesta kalenterista. Kalenteri on aina ajantasainen.

Varaus alkaa valtsemanasi tulopäivänä klo.16 ja päättyy lähtöpäivänä klo.12.

Punaisella merkityt päivät ovat varattuja. Vihreät päivät ovat vapaana (vaihtopäivä näkyy kaksivärisenä).

Valitse kalenterista vuokrauksen aloitus- ja lopetuspäivämäärät ja täytä sen jälkeen tietosi alla olevaan varauslomakkeeseen: 

VILLA PERLA

Vapaa
Varattu
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Lisätiedot ja tiedustelut

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.