VILLA SUEÑO 

Skandinaaviseen tyyliin ja makuun rakennettu upea hirsihuvila Villa Sueño sijaitsee Cerros del Aguilassa golf-kentän kupeessa. Kolmikerroksisessa huvilassa on viisi makuuhuonetta, joihin voi majoittua jopa 10 henkilöä.

Huvilassa on  olohuone / ruokailutila, joka on korkeaa tilaa. Täysin varustellusta keittiöstä löytyvät astiastot, ruuanlaittovälineet ja mm. espressokeitin. Keittiössä on myös vedenpuhdistuslaittein varustettu hana. Olohuoneessa on talvi-iltoja varten varaava takka. Koko talo on varustettu huippunykyaikaisella lämmön talteenottojärjestelmällä ja jäähdytyslaitteilla. Talossa on luonnollisesti langaton Wi-Fi verkko asukkaiden käytössä. Kodinhoitohuoneen pesukone ja kuivausrumpu kuuluvat varustukseen. Saatavilla on tarpeen mukaan vauvalle matkasänky ja syöttötuoli.

Oleskelukerroksen yhteydessä on terassi, jossa on uima-altaan lisäksi ruokailuryhmä ja kesäkeittiö grilleineen. Terasseilta avautuvat mahtavat näkymät Fuengirolan kaupungin yli Välimerelle, vuorille ja vieressä olevalle vehreälle golfkentälle. Huvilassa on peräti kaksi saunaa. Alakerran saunaosasto on talvikäyttöä varten ja sopivasti takkahuoneen yhteydessä. Huoneesta löytyy takan lisäksi pieni keittiö ja televisio oheislaitteineen, sekä biljardipöytä. Uima-altaan yhteydessä oleva ulkosauna on käytössä ympäri vuoden ja sieltä on helppo pulahtaa vilvoittelemaan uima-altaalle. Uima-allas on lämmitettävissä tilauksesta.

Aurinkoisilla terasseilla on mukava viettää aikaa ja yläkerran makuuhuoneista on pääsy ylemmälle terassille. Huvila sijaitsee erittäin rauhallisella alueella. Suljetulla sisäpihalla, kaukosäätöisen portin takana, on tilaa kahdelle autolle. Huvilassa on hälytysjärjestelmä, joka kattaa myös piha-alueet.

Uimaranta ja alueen suurin ostoskeskus Miramar sijaitsee vain n. 3 km päässä. Miramarin lähellä kohoaa yli 1000 vuotta vanha Sohailin linnoitus, jonka edestä alkavat Fuengirolan kuuluisat hiekkarannat. 

Aivan vierestä löytyvät myös hyvät liikuntamahdollisuudet. Cerrado del Aguilan 9-reikäinen golfkenttä palveluineen tarjoaa myös Padel-kenttiä ja klubitalolla on sisäliikuntapalveluita ja ravintola. Lähimmät ravintolat ja kaupat ovat klubitalon lisäksi Cerros de Aguilan kyläkeskuksessa muutaman sadan metrin päässä ja Miramarin ostoskeskuksessa. Asuinalueella on vartiointi.

 Hyvät kulkuyhteydet aurinkorannikon lukuisille golfkentille. Esimerkiksi Mijas Golf on n. 2,5 km päässä. Historialliseen Granadaan ja Sierra Nevadan hiihtokeskukseen on parin tunnin ajomatka.

Huvilan osoite on Villa Sueño, Avenida del Águila Imperial 15, Urbanización Jardines del Aguila, Cerros del Aguila,  29649 Mijas Costa
Malaga, Espanja. Karttalinkki

Katso täältä alueen esittelyvideo.

 

Kohteen tiedot

  • 5 makuuhuonetta joissa vuoteet kymmenelle (kaikki vuoteet eroteltavissa)
  • Kesäkeittiö
  • Upeat terassit
  • Uima-allas (lämmitettävissä tilauksesta) ja ulkosauna
  • Kaksi takkaa
  • Wi-Fi
  • Sisäsaunaosasto ja lisäksi kaksi kylpyhuonetta ja kaksi erillistä WC:tä
  • Pihassa paikoitus kahdelle autolle kaukosäätöisen portin takana.

Hinnasto:

2950,-  / viikko 1.6. – 15.9.

2250,-  / viikko 16.9. –  30.11. ja 1.3. – 31.5.

1950,-  / viikko 1.12. – 28.2.

Minimivuokra-aika seitsemän vuorokautta*.

*Mikäli kalenterissa ei ole kokonaista viikkoa vapaana varattavaksi (kahden varauksen välillä), voidaan varata myös lyhyempi aika, jolloin vuokra määrittyy varattujen päivien määrän mukaan.

Muut ehdot

Sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan (0,34€ / KWh ) sekä loppusiivous 17€/ tunti. Siivouksesta ja sähköstä veloitetaan ennakkoon takuumaksuna 500€.  Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja lakanat.

Varausmaksu 500€ maksetaan varauksen yhteydessä, jotta varaus astuu voimaan

Huvila ei sovellu isojen juhlien viettämiseen.

Ei lemmikkieläimiä.

Andalucian vuokrausrekisteritunnus: VFT/MA/04864

Varaukset

Näet huvilan vapaat ajat oheisesta kalenterista. Kalenteri on aina ajantasainen.

Varaus alkaa valtsemanasi tulopäivänä klo.16 ja päättyy lähtöpäivänä klo.12.

Punaisella merkityt päivät ovat varattuja. Vihreät päivät ovat vapaana (vaihtopäivä näkyy kaksivärisenä).

Valitse kalenterista vuokrauksen aloitus- ja lopetuspäivämäärät ja täytä sen jälkeen tietosi alla olevaan varauslomakkeeseen: 

VILLA SUEÑO

Available
Booked
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Lisätiedot ja tiedustelut

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.