VILLA LINDA 

Tyylikäs Villa Linda sijaitsee viehättävässä vanhassa Benalmádena Pueblossa. Kolmessa kerroksessa olevassa huvilassa on neljä makuuhuonetta, joihin voi majoittua kahdeksan henkilöä.

Huvilassa on  avara olohuone, ruokailutila ja avokeittiö, josta löytyvät kaikki tarvittavat varusteet. Talossa on myös tehokas suodatusjärjestelmä vedelle.

Aurinkoisella näköalaterassilla on mukava nauttia auringosta ja käydä vilvoittelemassa uima-altaassa. Vieressä on tietenkin myös suomalainen sauna, jossa on pehmeät löylyt takaava ”heti valmis”- kiuas.

Illalla kypsyvät Weber-grillissä herkut, joita on mahtava nauttia Andalusian tähtitaivaan alla rannikon valoja ihaillen. 

Alakerrassa  on olohuoneen lisäksi makuuhuone, jossa on vuoteet kahdelle, sekä ”in-suite” kylpyhuone ammeella ja suihkulla.

Keskikerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa on molemmissa parivuoteet. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on oleskelutila ja oma parveke. Kerroksessa on kylpyhuone ammeella.

Yläkerrassa on päämakuuhuone, jonka yhteydessä on lasitettu oleskelutila ja suuri aurinkoterassi. Kerroksessa on kylpyhuone ja vaatehuone suurilla peileillä varustettuna.

Talossa on luonnollisesti valokuituinternet Wi-Fi verkolla asukkaiden käytössä. Käytettävissä on televisio, AppleTV, sekä Elisa-viihde laitteisto, jolla voit katsoa myös Suomen televisio-ohjelmia.

Kodinhoitotilan pesukone ja kuivausrumpu kuuluvat varustukseen. Saatavilla on tarpeen mukaan vauvalle matkasänky ja syöttötuoli.

Lähellä – alle parin sadan metrin päässä –  sijaitsee Benalmádenan Pueblon keskusta, jonka kapeille kujille on mukava ”eksyä”. Täältä löydät ruokakaupat, kuten esim. erinomaisen lihakaupan ja hedelmä- ja vihanneskaupan. Useita Aurinkorannikon parhaista ravintoloista sijaitsee aivan vieressä.

Hyvät kulkuyhteydet aurinkorannikon lukuisille golfkentille. Historialliseen Granadaan ja Sierra Nevadan hiihtokeskukseen on parin tunnin ajomatka. Viereisessä Mariposario perhospuistossa kannattaa ehdottomasti vierailla.

Huvilan osoite on Calle Rosa 2,  Benalmádena Pueblo, Malaga, Espanja. Karttalinkki

Katso täältä alueen esittelyvideo.

 

Kohteen tiedot

  • 4 makuuhuonetta joissa vuoteet kahdeksalle (kaksi eriteltävissä olevaa sänkyä ja kolme parivuodetta)
  • Sauna
  • Upeat näköalaterassit
  • Uima-allas
  • Wi-Fi, hälytin, Televisio, AppleTV, Elisa-viihde
  • Kolme kylpyhuonetta / WC:tä
  • Weber-grilli
  • Autopaikka sähköisen portin takana pihassa

Hinnasto:

Lokakuu – toukokuu 2590€/viikko

Kesäkuu-syyskuu 2950,-  / viikko

Minimivuokra-aika yksi viikko.

Muut ehdot

Sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan (0,34€ / KWh ) sekä loppusiivous 19€/ tunti. Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja lakanat.

Varausmaksu 500€ maksetaan varauksen yhteydessä, jotta varaus astuu voimaan.

Ei lemmikkieläimiä.

Andalucian vuokrausrekisteritunnus VFT/MA/72982

 

Varaukset

Näet huvilan vapaat ajat oheisesta kalenterista. Kalenteri on aina ajantasainen.

Varaus alkaa valtsemanasi tulopäivänä klo.16 ja päättyy lähtöpäivänä klo.12.

Punaisella merkityt päivät ovat varattuja. Vihreät päivät ovat vapaana (vaihtopäivä näkyy kaksivärisenä).

Valitse kalenterista vuokrauksen aloitus- ja lopetuspäivämäärät ja täytä sen jälkeen tietosi alla olevaan varauslomakkeeseen: 

VILLA LINDA

Available
Booked
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Lisätiedot ja tiedustelut

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.