Unelmahuviloita Espanjan auringossa

Vuokrausehdot ja ohjeet

Vuokrauksen ehdot

Avaimet ja käyttöopastus

Kun olemme vastaanottaneet teille toimittamamme asiakastietolomakkeen allekirjoitettuna, suunnittelemme aikataulun niin, että saatte avaimet heti saavuttuanne asunnolle. Asunnoissa on talonkirja, jossa on ohjeita ja vinkkejä lomanne onnistumiseksi.
Espanjan viranomaiset edellyttävät, että matkustajatietonne ilmoitetaan heille. Toimitamme sitä varten teille lomakkeen ennen saapumistanne. Asuntoon ei saa majoittua useampia henkilöitä, kuin se määrä jolle asunto on rekisteröity.

Vaihtopäivä

Asunto vastaanotetaan saapumispäivänä klo 16. ja luovutetaan lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Poikkeavista saapumis- ja lähtöajoista on sovittava aina erikseen etukäteen.

Maksut ja maksuperusteet

Huviloiden varauksen vahvistamiseksi peritään 500€ varausmaksu (asunnoista 200€), joka hyvitetään kokonaisvuokrasta. Varausmaksua ei palauteta mikäli vuokraaja ei käytä varaustaan. Loppuosa vuokrasta maksetaan 30 päivää ennen vuokra-ajan alkamista. Samassa yhteydessä maksetaan 250€-350€ panttimaksu (asunnot 120€) sähköstä ja siivouksesta. Panttimaksusta palautetaan ylimääräinen osa vuokra-ajan jälkeen asiakkaan ilmoittamalle tilille. Kokonaisuudessaan maksettua vuokraa ei palauteta, mikäli vuokraus peruutetaan tai asiakas jättää vuokrauksensa käyttämättä.
Sähköstä peritään 0,29€/kwh suuruinen kulutusmaksu. Loppusiivouksen hinta on tuntiperusteinen (15€ / tunti ).
Asuntoihin on saatavissa ylimääräisiä lasten matkasänkyjä ja syöttötuoleja hintaan 20€/ setti.
Vuokralaisen toiminnasta johtuen huviloissa rikkoutuneista tavaroista sekä vioittuneista pinnoista ja huonekaluista peritään uushankintakulujen verran korvauksia.
Mikäli vuokraus joudutaan perumaan vuokranantajan eli asunnon omistajan toimesta, vastaa siitä vuokraajalle aiheutuneista kustannuksista asunnon omistaja. Huvilavuokraus.fi ei ole sivustolla listattujen kohteiden omistaja ja näin ollen toimii ainoastaan välittäjänä. Vuokranmaksu tapahtuu omistajan tilille, joten Huvilavuokraus.fi ei ole vastuussa taloudellisista tai muista menetyksistä joita voi kohdistua vuokralaiselle.
Huvilavuokraus.fi ei vastaa "Force majeure" eli ylivoimaisesta esteestä johtuvista peruutuksista.

Asunnon kunto ja käyttö

Asunnot vuokrataan toimintakunnossa ja siivottuna ammattilaisten toimesta siisteinä. Liinavaatteita ja pyyhkeitä on huvilan kuvauksessa mainitulle henkilömäärälle. Ylimääräisistä liinavaatteista on sovittava erikseen.
Pääsääntö vuokrattaessa on, että asunto palautetaan samassa kunnossa ja samoilla varusteilla kun se oli vuokrattaessa.
Asunnoissa on jonkin verran tarvikkeita, kuten pesuaineita, mausteita, talous- ja wc-papereita, yms. Asukkaan tulee hankkia käyttämiensä tarvikkeiden tilalle korvaavat tuotteet.

Asuntoihin ei saa tuoda eläimiä.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Asunnon jälleenvuokraus on kielletty.

Otattehan huomioon naapurit ja vältätte melua erityisesti yöaikaan.

Viranomaisviitteet

Asiakasietoja säilytetään viisi (5) vuotta EU:n tietosuoja-direktiivissä 95/46/EY määritetyllä tavalla. Asiakastietokyselyvastuu perustuu Espanjan lakiin: "La Recogida y tratamiento sa hará acuerdo con Ley Orgánica 15/1999, de 13 diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal y al amparo de lo dispuesto en el articulo 12.1 de Ley Orgánica 1/1992 de 21 de febrero, sobre Protección de la Seguridad Ciudadana."

Ajankohtaista

UUSI HUIPPUHUVILA VUOKRATTAVISSA!

Uusi kohteemme Villa Perla tarjoaa luksusta lomaan!

Varmista aurinkoinen kesä- tai lämmin syysloma ja valitse Villa Perla tai jokin muu loistavista huviloistamme lomanviettopaikaksesi. Vielä joitakin aikoja on vapaana syksylle. Katso vapaat ajat reaaliaikaisesta varauskalenteristamme kunkin huvilan kohdalta.

ALUEEN ESITTELYVIDEOT

Nyt löydät myös alueen esittelyvideon huvilan kuvauksen lopusta. Klikkaa sieltä linkkiä, niin näet mitä kaikkea alueella on tarjolla.

ASIAKKAIDEN KERTOMAA

Otteita vieraskirjoista:

"Kiitos! Monia taloja on maailmalla nähty ja koettu. Villa Leona menee helposti Top-3:een. Ulkoiset puitteet, sijainti sekä varustelu huipussaan. Kiitos!" - Villa Leona 28.9.- 6.10.2018

"Loma täällä on todella lomaa! Upea Villa Alvi ja mukavaa seuraa. Kaikki on hienosti mietitty lomailijoiden parhaaksi. Autoilla pääsimme moneen kivaan paikkaan. Kiitos kaikilta meiltä!" - Villa Alvi 28.7.- 4.8.2018

"Jo toisen kerran tässä ihanassa Villassa. Nautimme upeista aurinkoisista keleistä ja hulppeasta huvilasta! Teimme retkiä Rondaan, Mijakseen, Gibraltarille, Marbellaan ja Nerjaan. Huomenna sitten Malagaan ja kylmään kotisuomeen :( Toivottavasti taas nähdään :D Ps. Kiitos ihanalle Huvilavuokrauksen Tanja-kokille herkullisesta Paellasta." - Villa Corona 5.-11.2.2017